Annandag jul

Jaha då var det annandag jul då, inte mycket att göra, blir nog mest att glutta på tv. Har inte så stora ambitioner att göra annat, känns som att det är helt ok med en chilldag.
ha det så ses vi

aj aj aj

Det blev nåååååågra öl för många igår, Idag gör sig huvet påmint, kanske ändå att jag har nånting där hehe. Idag blir det nog bara att förlänga fyllan tills den går över till något annat Vad vet jag inte. Dåliga förutsättningar att bli en bra dag, men jag jobbar på det. Ha det så jävla gott älskar er alla.

God Jul

Morrn morrn på er alla. Jaha då var den här, julafton. Känns som en vanlig dag det enda är att jag slipper jobba. Jag har som sagt bojkottat julen i år, inga julpynt ingenting.
Varför då kan man ju fråga sig?
Jo, jag tycker det är så hysteriskt allting, klappar hit klappar dit, vem ska få vad, vad ska det kosta.
Va fan kan man inte bara ge varandra en tanke, känns som det är värt mycket mer. att ge bort en tanke, det kan vara ovärderligt. Dessutom så kommer mellandagarna, ja då ska det reas. Det som man köpte för en och en halv vecka sedan kostar HÄLFTEN så mycket. Det värsta är att alla vet det oxå.
Låter jag bitter? ja kanske lite hehe.
Nä nu lägger vi undan den biten.
Det är skönt väder ute, var nyss ut med Eddie -13 grader, friskt och skönt.
Har faktiskt slagit på stort när det gäller maten idag, köpte mej Entrecote och bea, så jag ska göra mej en brakajävla middag idag julafton till ära :D har faktiskt tänkt köttbullar, prinskorv och potatis till lunch, så se där lite tradition i allafall.

Jag vill önska er alla som läser denna blogg en riktigt GOD JUL, lev väl, ge en tanke åt alla ni älskar och tycker om.
kram kram
Crazze


Nattstudd

Det här börjar ju bli lite bisarrt, nu sitter jag här och klockan e 4,43 pigg som en jävla lärka, hade en härlig chilldag igår, var förbi jobbet så jag fick reta dom lite :) Tog ett par långprommisar med Eddie, så efter middagen så blev det en liten nap eller en lite längre nap. typ 3 timmar och ändå var jag färdig för sängen vid 12 tiden, men som sagt nu sitter jag här och är pigg, kaffe cigg givetvis.

Idag har äntligen lönen kommit in, så det blir att dra till ica illa kvickt när dom öppnar, fan så mycket folk det är överallt, inga parkeringar, ingenting.
Folk blir som galna den här tiden, huvva.
Jag har då bojkottat julen i år, har inte en enda julsak framme, ska fan it handla nå julmat heller (Tror jag), fast det är klart lite sill e ju it fel, en liten skinka kanske hehe.
Saknar mest kommer jag att göra grynosten :( egentligen det enda som e riiiiiktigt gott på julen (tycker jag).
För er som inte vet vad grynost är, så kokar man mjölk (ska vara färsk, direkt från kon) häller i lite ostlöpe, sen låter man detta stormkoka i flera timmar, resultatet är underbart. man måste givetvis hälla på lite grädde innan man skall äta det och blanda i det.
-Gittan skicka upp lite åt mej!!!!!!
Min syster gör världens godaste grynost. skulle kunna tänka mej att ta bilen fram och tillbaka till Jämtland bara för att äta det.

Julen kommer att firas med mej och Eddie, förhoppningsvis kommer Ronja och Casper förbi och säger hej. Sen har jag surrat med några polare så vi kommer nog att träffas på kalles efter att alla har haft sitt firande. Kan bli nice, brukar vara ganska mycket folk ute faktiskt.

Nä nu tar jag en cigg till sen fan går jag och lägger mej igen.
Ha det gott.
Minns sommaren som var, vi e snart där igen :D
Tänk på dom svältande i jul, Lämna inget på tallriken, ät upp det du tar för dej.

Morgonstund

Kl är 6,00 jag sitter här med min kaffekopp och min cigg, ledig, men det är ändå ganska skönt att vara uppe det här tiden. Förmodligen för att jag inte behöver, intressan. Det är lättare att kliva upp kl 6,00 när man inte behöver det, skulle det ha varit jobb idag hade jag garanterat varit hur jävla trött som helst, legat kvar i sängen och snoosat tills det har varit absolut i sista sekunden.
Jaja nu sitter jag i allafall här och har tänt några ljus, det är lugnt i huset, Eddie sover och har inte alls lust att göra något alls.



Imorrn ere lön, skönt för nu ere bara några korvören kvar, appro på korv så blev det en burk bullens till middag igår, en riktig gorme middag när man fick toppa dom med gurkmajonäs, starksenap och ketchup. Ett kallt glas mjöl till det och upplevelsen är fulländad.

Idag tror jag jag ska börja med att ta en lång prom med Eddie, är bara -8 så det kan bli skönt, men först blir det några koppar kaffe till och en eller två cigg.

Se er för när ni går över gatan.
Ha en bra dag.

Ledigheten har börjat :D

Jaha, så har den efterlängtade julsemestern börjat.
- Härligt , tänkte jag igår. Då kan jag sova hela jävla dan imorrn
Vad händer?
Jo här sitter man kl 7,50 med en kopp kaffe och en cigg och skriver i sin jävla blogg hahahaha

Jaja då får jag planera om det hela.

Nu får det bli så här.
Istället för att sova så ska jag sitta här en stund, läsa lite tidning och uppdatera mej på vad som händer
i världen och efter 4-5 koppar kaffe ska jag ta en timmes prommis med Eddie.
Sen ska jag ta och städa, tvätta starta diskmaskinen.

Fast när jag tänker efter så är det ju ändå lördag och jag är ledig.
Tror nog att jag lägger mej i sängen och chillar med en bok.

Till nästa gång
tjotjing

var fan e vintern????

Idag blir man ju helt konfunderad, det är ju för fan vår här, snön smällter det regnar och det är en vecka innan julafton, jaja man kanske kan få fram hojjen i januari nu då hehe.

Tungt

Vad fan gör man när man har någon i sin närhet som man bryr sig jävligt mycket om och man märker att det är påväg åt helvete. Hon finns i min närhet men ändå långt ifrån och jag ser att hon lider och att hon har börjat med tyngre saker. Jag ska väl inte lägga mej i men det är jävligt svårt. Hoppas du tar dej ur det hela. Tänker på dej. Kram

oj oj oj

varför ska man allltid vara fullast på bygget? Hade jävligt roligt igår och hade inga pengar att festa för, så det var ganska uppenbart att det skulle kunna bli en bra kväll haha, men nog fan lyckades jag bli hur jävla full som helst!!!!!!
Jaja det ska väl va så antar jag hehe.vilket fall som helst så vare en jävla bra kväll. Sitter här i allafall med min nya gura, hon fick namnet Höna (allt ska het något). Hon e lila hon e jävla 80tal så det räcker hehe. Ska spela på na hela helgen. Rock on mina vänner. Det här är livet.

Rock on

Fattar inte att jag kunnat leva så länge utan att spela, e sån jävla tillfredställelse att få åka ut till replokalen, dra igång alla stärkare känna lukten av varma rör, känna hur det svider i öronen när man drar igång hehe. känna att det stämmer, fan det gör verkligen livet värt att leva.
Rock on, hääääärligt

Snart ere helg :D

Änligen har min gura kommit, men vad händer då. Jooo dom där jävla tullarna ska ha pengar för att jag ska hämta ut den. Så nu ligger den på Coop och bara väntar på mej (Tror fan jag går dit och rånar dom idag) tar hem min gura och bara myyyyyser. Jaja får vänta till lönen, inget annat att göra.


Party var det i helgen, hade mina killpolare hemma och vi käka chili con carne drack bärs och GT yummie, En massa hårdrock i högtalarna och sen avslutades kvällen på kalles me like :D


Trött

Hur fan kan man va såhär trött??? kan knappt hålla ögonen öppna, hela kroppen e seeeeeeeeg, några förslag hur jag skall bli piggare, alla råd är bra, ha en bra dag

Jobb jobb jobb

Sitter man här igen, så jävla lite att göra  att man bara vill gå hem, ringer inget, inga crazy case att ta hand om. Tänk att man kan må väl när man har med jobbiga männsikor att göra, men så ere väl.
Var och hälsade på min son igår, han verkar må ganska bra nu i allafall, känns skönt, krya på dej, älskar dej.

Den äldsta ungen han har flyttat ner till Stockholm, hoppas han mår bra där :), han e lika bra som pappa att höra av sig, men men det får man leva med hehe. sköt om dej.

Ikväll blire storstädning hemma, lyckades vända askkoppen upp och ner i sängen imorse och eftersom jag försovit mej så ligger skiten kvar i sängen haha. kass e man.

Ska beställa min nya gura i denna vecka får se om jag hinner få den innan jul.

Nu ska jag ta mej en rök och kaffe, så mycket ere att göra idag.
ha det

Måndag

Jaha då vare måndag igen då, :( trött som fan, ingen lust att jobba. Fast jag har ju faktiskt 2 veckor ledigt vid jul så då kan det ju gå ändå fram till dess, känner jag behöver lite ledigt nu. Ska bara chilla och må väl under dom veckorna.
Nänä in i duschen och iväg till jobbet.

RSS 2.0