ljuvliga söndag

Har varit en riktigt skön dag idag, varit på långpromm med Eddie i, svalt och skönt, vet inte hur långt vi gick men det blev ett par timmar i allafall. Så nu slöas det framför tv:n, blir en tidig kväll ikväll känner jag.
Lev väl må väl och känn er som hemma.

yoyo

Har inte skrivit här på några dagar, har inte haft nån lust helt enkelt. Fan vårkänslorna börjar infinna sig trots att det är kallt som bara den här men solen skiner och skiner, den är redan uppe när jag kliver upp kl 5,30 och bara för lite över en månad sen så var det kolsvart när jag klev upp, så det går åt rätt håll :D
Nu ere snart helg igen, jag hinner ju inte med tiden, det här är för jävligt. Tycker bara att det är måndag och fredag.
Lev och må väl så skriver jag snart igen

Dejá vu

Känns som att saker upprepar sig hela tiden,
återigen sitter jag här med kaffe och en cigg,
återigen ligger Eddie på soffan och segar sig,
åter igen så är det jävligt tidigt,
åter igen så är det fullt av snö ute,
Men en sak har ändrats, igår var det måndag
idag är det tisdag, vilket innebär att snart är det helg igen.

Det är väl en jäkla tur att jag har saker att se fram emot,
vad det än må vara, helgen, en kväll med grabbarna i replokalen,
en hemma kväll med en god bok, en dag på jobbet, trots att jag
tycker att saker upprepar sig så är det ändå så att ser fram
emot varje dag som kommer. Riktigt jävla skönt.
Ha en bra dag alla, lev väl och le emot någon idag.

Tidigt

Jaha så var det måndag igen, sitter här trött med kaffe och en cigg, laddar för att gå på jobbet så småningom. Känns som att det blir en bra vecka, känner mej taggad. Var för övrigt inte så bra väder i helgen, disigt som bara den hela gårdagen. Eddie ligger som vanligt och degar i soffan bakom mej. tjo tjing ha en bra dag

Suspekt

Tjo fan alla. Nu e jag igång igen, skulle som sagt bli en lugn helg men va fan dök upp öl här så nu e vi i dimman igen. Har just laddat ner Suspekt från 1985 hehe, fan låter ju bra. lägger in den här så ni alla kan lyssna. Ha det gott

Helg igen

Ja då var helgen här då igen, skönt. Ska inte göra så mycket i helgen, blir nog mest att öva gura och pula på här hemma. Märkte ett visst intresse häromdagen angående min "dejt", blev inget i allafall haha, hon var tvungen att jobba.
Ser fram emot och hoppas det kan bli lite sol i helgen, skulle vara skönt när jag och Eddie tar våra långprommenader, men det lär vi väl inte få, det är ju helg då brukar inte solen visa sig så speciellt mycket.
så så mina vänner, nu ska jag hoppa i duschen.
Vad ni än tänker göra i helgen så gör det rejält.

Trött

Vete fan vad det är med mej just nu, e trött som fan hela tiden. Igår la jag mej kl 8 och sov till klockan ringde imorse. Trist, hade tänkt göra en jävla massa saker igår och inget blev gjort. Jaja, e väl den här långa jävla vintern som tar ut sin rätt. Lite less på all snö och kyla just nu. Fast det börjar i allafall att vara ljusare och ljusare så vi är i allafall påväg åt rätt håll. Idag blir det jobb som vanligt och sen blir det att repa ikväll med grabbarna. Ska bli kul, i och för sig så repade vi i tisdags men det är ju så jävla skoj så jag skulle nog kunna repa fler gånger i veckan om det gick.
Ha nu en bra dag alla så får vi höras mer sen.
Tänk på att imorgon är en ny dag, så gör det du kan för att den här dagen ska bli bra.

Kajza

Här rullar livet på sin gilla gång, snö som fan ute och jag längtar efter våren och sommaren, vill ta ut Kajza, ladda batteriet byta tändstift och olja, tvätta av henne och bara fara iväg. Var ner till henne igår, man blir jävligt sugen när men ser henne stå där och vänta. Har en dejt ikväll för övrigt, ska på bio :), hehe crazze på dejt, jaja kanske inte så dumt.

Var och repade igår, nu har vi lagt in lite judas, några gammla godingar, riktigt kul att spela dom.
Nä nu ska jag hoppa in i duschen, sen ut med Eddie som ligger här och degar.
Ha en bra dag mina vänner
Tänk på att den som söker han letar.

Dagens citat

Den som säger att lagom är bäst har inte varit med om för mycket.

Det ljuva livet är oändligt

sparlåga

Händer inte mycket just nu, ganska tråkigt skulle jag vilja säga, var för visso fest i fredags och en bra sådan. Vi var här sen drog vi på kalles och det blev en bra kväll, resten av helgen har jag mest övat och surrat med Eddie. Tv:n har gått hela tiden men har nog inte tittat så mycket, livet kan te sig ganska tråkigt emellanåt men man får väl lära sig det oxå, att ha tråkigt menar jag.
Nu är det dax för en ny arbetsvecka och det lär nog vara mer och lite till, skulle gärna ha en veckas ledigt nu.
Va fan ser jag bitterhet i mitt skrivande just nu, ja kanske ere så, men det går snart över, bara jag fått tillräckligt med kaffe i magen och fått mej en uppfriskande dusch så e bitterheten long gone.
Jag är bara inne på min andra kopp än så där har vi svaret, hehe.
Sköt om er alla och tänk på att snart ere påsk och det innebär att snart är SOMMAREN här :D
kram kram

Inte mycket

INte så mycket som händer i livet just nu, jobbar repar och vallar hunden. Väntar på den riktiga våren som inte har så stor lust att infinna sig. Hojjen står där nere och vill bara igång.
För övrigt så såg jag en idiot på en hoj igår i all jävla snö och kyla, nog för jag är en galning men fan där går gränsen, mest för att det är så stor risk att man skulle frysa om man var ute med kajza.
Har en skön morgon drickar litervis med kaffe och sugen på en och annan cigg,



Eddie ligger i soffan och sover och vill inte alls vara social med mej.




Ja så här ser en vanlig morgon ut hos mej, inte så mycket som händer, men och andra sidan så ere ganska skönt också. Nä nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mej för en ny dag åt Nokia.
Ha det gott mina vänner och simma lugnt.

Hård helg

Efter en hård helg är jag nu på banan igen, den var hård men fan så rolig.


RSS 2.0