Jobb jobb jobb

Nu har det varit jobb mest hela tiden de senaste 2 veckorna, Men nu får jag några timmars lugn och ro såhär på lördagkvällen. Nu blir det att mysa lite framför tv:n och se nån film, det blir inte många knop denna lördagkväll kan jag lova. Det ska bli riktigt nice att få flytta till nya stället med jobbet. nytt och fräscht :)

Julstämmning

Jag som lovade mej själv att göra ett försök med julen men inte e det så jävla lätt när det är 8 - 10 plusgrader och ingen snö hehe, jaja det blir nog bra ska vi få se, Gitarr abstinens har jag då hur mycket som helst, men men snart rep helst spelning. var med Casper på bio härom dan och det var mysigt, underbart roligt att hitta på något med bara honom någon gång. Kan som sagt inte säga att jag kan hitta någon julstämmning någonstans, men jag ser fram emot en bra dag i allafall :) Ha det gott alla

OJOJ, ligger i förkylnling

Som många vet så är en förkylning med feber absolut det värsta som kan hända en man, så åxo givetvis med mej. sovit i 16 timmar i sträck och som om att det skulle hjälpa, nej nej. känner mej bara sjukare och sjukare. Treo, Alvedon.  Det står tonvis med tänkbara febernedsättande uppiggande, omega hitoch omegadit, Här skall nu intas absolut AAALLLT som kan tänkas döda denna jättebasill eller vad det nu är som orsakat detta kaos i mitt liv, Det är lite som med gossen och draken, Jag ska stå där, liten och spä och kan knappt lysfta svärdet och den stora draken sputar sin eld och visar flitigt sin styrka och sina skills. Hehe det är ungefär såhär som jag tar mej igenom febertopparna :) jag rör mig i sagornas värld, en förövrigt galet underbar värld att vistas i.
ha en bra dag alla, jag skall fortsätta att krya på mej 

Allhelgonahelg

Då var det söndag och jag har intagit frukost efter en god natts sömn. sitter här i köket med tända ljus och småmyser. Ska ta mej en promm och går på kyrkogården och tända ljus för de jag saknar och längtar efter, männsikor som betytt och berört mej i livet, som har fått mej att reagera och kanske inte alltid har jag uppskattat det, men som nu finns någon annan stans.
För min morfar som jag fick äran att tillbringa hela min uppväxt hos, för min biologiska far som jag aldrig riktigt fick lära känna, för min farfar som aldrig sa ett ord till mej men som jag ofta tänker på, för min styvmamma Karin som alltid var så go och rar med mej. För Ann Catrin (mor till min äldsta son) som jag aldrig riktigt förstod. Det finns många fler som berört mej på ett eller annat sätt starkt och som inte finns i denna dimension idag. jag vill visa min vördnad för er denna helg.

AAAAAAAAAAAh Lördag

_Godmorgon världen, har sovit underbart gott. Jag blir ganska mör i huvudet av att jobba 18 vecka, så igår infann sig jogn blund tidigt TIDIGT hehe, men idag känner jag mej riktigt utvilad. Så va händer idag då, ja vi börjar med att trycka färdigt frukosten och sen blir det att gå på jobbet några timmar, lovade komma dit idag och hjälpa till med att packa lite inför flytten, det ska bli jävligt nice med nya lokaler, sen skall jag och ola gå ut på krogen. det är nu äntligen trubadur afton på kalles. Vi var ju så inställda på att det var förra helgen så vi knatade ju dit haha. Men nu ska det i allafall vara på riktigt :D. Det skall verkligen bli roligt att höra ryktet efter ikväll haha, jaha nu har crazze börjat igen. Men då får ni långnäsa alla som tror det, för så är inte fallet, och mina närmaste vännner vet vad som gäller så. Att njuta av folks olycka är något av det bästa och det roligaste en svensk kan företa sig. AHHHH någon som har det jävligare än jag, låt oss peka finger åt honom så slipper jag tänka på mina egna problem. Går det bra för han, aj faaan vad ska vi då hitta på för något, I salut you all som kan hålla er ifrån droger och alkohol i en värld som ständigt överöses av reklam för just det. I salut you all som kan stå emot allt skitsnack alla lögner alla påhopp som det faktiskt innebär att få sig när man är nykter och drogfri idag. jag vet att det blir bättre med allt detta med tiden, men det är bara det att just under den tiden man verkligen behöver slippa det här,det är då man har det som mest. kämpa på alla ni, jag beundrar er som tagit det här steget. Jag beundrar mej själv och klappar mej just nu på bröstet FYFAN så jävla bra jag är :D 4,5 månader nykter och drogfri och dessutom 1 månad rökfri.

Tjooo hooo

Har varit en lång vecka, min första vecka på 100%, dessutom blev det en 18 vecka hehe. Har varit helt slut när jag kommit hem, har inte ens orkat titta på datorn hahaha, då e man trött. Sitter här i köket denna underbara fredagsmorgon, även om världen just precis nu inte visar sin bästa sida här. så har jag tänt ljus och kan väl inte direkt säga att det skapar någon form av julstämmning så är det i allafall mysigt. Nu ska jag knata iväg på mitt sista 18 för denna gång, inte ens regn skall få mej ur någon som helst ballans. Ha det bara bäst och njuuuuuut, imorrn kan det vara för sent.

RSS 2.0