WTF

Jaha då var den här jävla dagen över, har fan it varit en rolig dag på jobbet. Tagit på mej för mycket så dagen gick mest åt att strukturera upp all jävla skit. Men men, så kan det vara ibland. För överigt så älskar jag mitt jobb men som allt annat så kan det bli för mycket.
Kvällen har i allafall börjat börjat bra, jag har en myyyycket speciell person i andra änden och det gör mej glad.

Nu har jag även en hund som ligger i soffan med ändan vänd mot mej och han mökar värre än jag vet inte :(.
förbannade hund, går nästan inte sitta här. HAHAHAHA.
Tyvärr blev det inget rep ikväll utan vi bestämde torsdag. Vi har fan ingen trummis nu heller så på repen kör vi med trummaskin och visst det funkar men det blir ju så jävla enformigt. Vi är ju inte så klevver så vi kan matta in låtarna med stopp och allt. Så det får bli raka komp och det gör ju fan låtarna så dansbandsenformiga HUVVA HUVVA.
DÖD ÅT DANSBANDEN.

Äh nu orkar jag it skriva mer.

Tänk på:
Whereever you are, remeber where your heart is and who it belongs to :)

Vart fan har jag varit då????????????

Ja nu är det ett jävla tag sedan jag var här och skrev, har väl itt haft behovet. Nu verkar det som att det kommit tillbaka.
E jävligt less på min tillvaro just idag. Känner mej som ett jävla miffo fast å andra sidan så e jag ju det så det är ju ingen nyhet. Däremot så har det hänt en jävla massa roliga saker den senaste tiden dock kan jag inte säga så mycket om det fast jag jävligt gärna vill. Det kommer nog komma så småningom.
Är så jävla sugen att släppa en bomb som kommer att få många att reagera, men det är inte läge för det än och jag vet att nu blir jävligt många nyfiken och det kan ni få vara HAHA.
Däremot ere it så jävla kul att måsta hålla inne med saker som man vill skrika ut till hela världen.
Har något i mitt liv nu som gör det jävligt värt att leva och det är ju hur kul som helst eller hur, och då menar jag jäääävligt värt att leva.

Jaja, det här får bli en liten öppning på min comeback i bloggträsket, får se om jag ids skriva så mycket men jag ska hålla saker och ting uppdaterade.

Live life likes theres no tomorow but let your next wakeup reminds you that you dont live forever.

RSS 2.0