EDGUY

Måste bara lägga in den här
Tack 666AERIME

Morrn morrn

Lovely day, fan solen skiner i Piteå idag och här sitter jag med min blogg, helt sjukt hehe. Har just ätit frukost, tog en sovmorgon idag, skönt.
Nu ere kaffe och en cigg sen ut i solen med Eddie.
Ha en bra lördag alla
tjo tjing

Här rullar det på

Ja som sagt, lovade ju att återkomma med info och bilder från förra helgen. Det blev som sagt en hel festarhelg, mycket öl mycket party och kalles både fredag och lördag. Hade jävligt skoj, sen hade jag ju jävligt trevligt sällskap typ hela helgen ;)
Fredagen drog vi iväg Jag, Björn och Adam på After Work, Junkfood friday, yummie. Ida hennes sambo (kommer fan it ihåg vad han heter, sorry) och Tommy kom och gjorde oss sällskap, vi käkade fan för hela helgen. Sen drog vi hem hit och värmde upp med öl musik och en jävla massa surr. På Kalles vid, ja vid nån jävla tid vare nog. Stökade och drack och dansade höll jag på att skriva, men NÄÄÄ haha. Träffade "Rosvik" där, hade en jävligt nice kväll, vi drog oss väl hem efter stängning nån gång.
Lördagen förlöpte på ungefär samma sätt, öl öl öl. ut, Kalles. Hem. Söndag var en jävla dag, fast det fanns ju öl kvar så det gick ju att trappa ner. Blev själv igen vid 7 tiden.
Nu ere fan helg igen, fast Fredag blir jävligt lugn (tror jag), sen får vi se.
Ha en god weekend mina vänner
tjo tjing

Lägger in några bilder på mina jobbar polare

ops

Fan nu har jag rent glömt att skriva några dar. Har varit en lugn vecka, nästan lite för lugn, har mest bara repat ätit prommat med Eddie och sovit så mycket jag kunnat.
Men nu jävlar närmar sig helgen, känner mej utvilad, vilket i sin tur innebär att det blir fan party i helgen hehe.

Jag återkommer med partybilder och partyinfo

ha det gott alla
tjing

Jobb

Idag är det jobbdag igen, men fan det är snart helg :D. Ska umgås med min polare Ola i helgen som är nybliven singel. Tror fan jag vill gå på bio i helgen, var hur jävla längesen som helst. Popcorn, cola och M, Filmen spelar inte så stor roll vad det är, e ju godiset som e viktigast haha.
Nä nu bär det av in i duschen en sväng med Eddie och sen en bra dag på jobbet, lär nog ha en del att göra idag.
Förresten Made in Sweden suger, vikket jävla skitprogram. Fast vad kan man räkna med.
Ha en bra dag mina vänner, sköt om er och kliv inte ut framför någon bil, det gör ont.
tjotjing

skitdag

Va till min shrink idag och i normala fall brukar det kännas riktigt bra när jag varit där, jag får surra av mej och vi surrar fram och tillbaka om allt och ingenting, men idag vete fan vad som hände, vi kom in på saker som skaver i mej uppenbarligen, sånt jag lagt åt sidan för att det varit för jobbigt att bearbeta och analysera.
Det var jag själv som kom in på det och ville ta upp det, så vi diskuterade och analyserade och fan det var inte bra, eller det är nog jävligt bra egentligen för nu är det på ytan och jag får jobba med det och analysera det, komma till ett avslut, plocka ur det ur min ryggsäck så jag får lätta på den lite, en jävla prosses det här. Jag har som många andra mycket som jag stoppat i min ryggsäck, när jag tänker på det kommer en jävla ångest så då e jag snabb att stänga igen, tar det en annan dag.
Idag var en annan dag, drog hem efter mitt möte och stängde in mej, har nu analyserat det hela idag.
Var nyss ut på balkongen och slängde iväg det hela.Nu känns säcken myyycket lättare.
Nog om detta, imorrn ere rep igen, häääärligt.
Har fan riktigt fått igång mitt gitarrspel, till och med sångrösten håller. Det är sweet.
Damn i´m still a rocker,

     Shut the Fuck Up


Mina vänner, ha en bra kväll
see ya


Söndag

Jaha då var det söndag igen då, satt och övade skalor igår tills fingrarna blödde hehe. Fan det är så jävla kul att spela igen, tror inte jag haft den här drivkraften för spelandet på 20 år. Att sätta sig med guran en kanna kaffe och bara öva e så jävla nice. Jag vaknar till och med tidigt på helgerna, pigg och redo.
Sitter och tittar ut nu, -3 grader, ser klart ut. Nu ska jag klä på mej och ta en långpromm med Eddie.
ha en god söndag alla
tjo tjing

Helgan är här

E nog fortfarande ganska slut efter mina feberdagar hehe, var så jävla trött igår så jag la mej kl halv 10 EN FREDAG!!!!!
Idag har jag i allafall planer på en lång prom med Eddie sen blir det nog en hel del skalträning, tråkig som fan e man nu för tiden men och andra sidan så är det Januari och det vet vi ju alla vad det innebär, inga pengar.
Ha en skön lördag alla
tjing tjing

Im on track again

Efter allt feberdeppande så är jag på benen igen, häääärligt. Var ute med den stackars hunden på promm i 2 timmar igår, var skönt för oss båda, var härligt väder. Sen blev det en god middag, hittade en julkorv och till det fick det bli kokt potatis och kokta morötter.
Övade gura i ett par timmar och sen var jag ut och repade med grabbarna, ska sätta Emerald med lizzy, fan e en jävligt bra låt det.



Idag är det jobb igen, skönt faktiskt, har varit hemma över 2 veckor nu, i och för sig skönt det med.

Lev väl mina vänner
tjo tjing


Deppa Deppa

Det här var fan inte kul, nu har man varit ledig i två veckor och av dom två veckorna så har jag haft feber i över en, va fan ere här. Ska man inte va ledig? Jag som sett fram så för den här ledigheten åsså ska man ligga och huttra i sängen i en vecka, näää ingen mening att ta ledigt. Surt sparade semesterdagar och ja va fan surt levda semesterdagar kan man väl säga.
Jaja fortfarande feber efter en vecka så det är väl dax att uppsöka läkare antar jag, för man ska väl it ha feber så här länge antar jag utan att göra det.

Nog om detta, förutom det så ere nog ganska bra, har gärna varit ute lite mer om jag orkat förståss, men har i allafall varit ut med hunden då och då, för den stackaren har ju oxå fått lida av den här febern. Nu var jag inne på det igen.
Nä lika bra att lägga ner den här bloggdagen, ser ut att bli en lååååång deprimerande saga bara.
ha det gott alla, jag återkommer när jag har nått roligt att skriva om.
Nu ska jag ta mej the och lägga mej och huttra i sängen. Men ere nån som vill komma och värma så ere bara att komma.
tjo tjing

RSS 2.0