Eldsprutare yuihaaaa

Blir en sån dag idag, bakis som fan men det uppväger det roliga igår, blev en jävligt lyckad kväll, spånken och brudar vad mer kan man önska sig hehe.
gjorde även min debut som eldslukare, var uppskattat. Ronja och Casper var även där och såg det hela, tror dom tyckte pappa var cool (tyckte jag med). Så nu har man lagt till med en ny bisarr kunskap :)

Idag blire bakispizza tv och mer tv.

Här är min debut som eldsprutare :)


FREDAG!!!!!!

yooo Wazzzzzz up. En ny jävla trött morgon en ny jävla turboskit av hunden, han kommer fan och få magsår en vacker dag om inte jag tar mej upp tidigare, har varit ett par veckor där det varit omöjligt att ta sig upp i tid, men det är väl den här jävla vintern. Hehe fan vad jag låter bitter!!! är inte det, men just nu ter det sig så.

Ikväll ere i allafall dax för after work här på jobbet, jag och Johnnie ska inviga denna härliga tillställning med att struta eld.
Den coolast grej jag lärt mej på länge.

Ha en bra dag alla.

Still got the Blues

Fan nu har jag även taggat upp mej och börjat lira igen, e ju det här som får mej att leva, att jag tagit avstånd från musiken så jävla länge. Ja ja vi gör olika val i livet hela tiden, men nu jävlar känns det rätt. Fan rockar 3 dar i veckan, håller på att jaga upp ett set låtar som skall ta oss igenom en hel kväll. fan jag ska ut och lira igen snaaaaart, längtar som fan att få stå där och rocka röven av alla jävlar :D




Im back, never look back

Jaha e väl lika bra jag startar igen då, fick ett samtal igår och fick då frågan varför jag inte bloggade mer,

- ja va fan har ju inte hänt så jävla mycket roligt i mitt liv senaste tiden så va fan ska jag skriva om.
- skriv om det som händer, e ju kul att läsa även om det är vardagliga saker.
- jaja får väl göra det då :)

Jag hade i allafall en stressig jävla morgon, med tanke på att jag vaknade 2 min innan jag börjar, så stackars Eddie han fick turboskita, men men det gick bra, var bara 40 min sen så de e bara att jobba igen det då.

E taggad som fan i dag i allafall, ska ta min eldslukaroskuld bara det skymmer på lite :D
Det ska bli jävligt kul.

Imorrn ere taggat med, för då har vi after work på jobbet och sen blire fest hos mej, niiiiice. Vi ska även sluka lite eld imorrn med, så det blir dubbelnice hehe.

RSS 2.0