The night is young

Hej alla nattvakare, här sitter jag och kan inte sova, jag borde och jag är trött, men det är 1000 saker som upptar mitt huvud och sova är inte en av dom.

I fredags så fick en av mina bästa vänner på jobbet en hjärtinfarkt, vid 11 tiden så satt vi och surrade några stycken, vi hade skit skoj skrattade och skämtade som vi brukar göra på fredagar (inte bara fredagar) när han plötsligt tog sig åt hjärtat och blev blek, han tittade på mej
- Nu jävlar är det allvar crazze
Jag såg paniken i hans ögon och jag flyttade mej närmare.
-Vad fan händer
-Jag vet inte men det känns jävligt konstigt
Minuterna innan ambulansen kom kändes eviga, han hade en puls på över 190, jag trodde hans hjärta skulle slå sönder något revben. Allt gick dock bra och han kom in i tid.
Var och hälsade på honom på las igår och han mår efter omständigheterna väl och ska idag iväg och kolla om dom skall göra sån där ballongsprängning eller vad det nu heter.

Vad vill jag då säga med detta, jo att jag tillhör den skaran som tror att jag är odödlig och jag vet att jag inte är ensam i detta, en sån här grej får en verkligen att tänka om i några dagar, men tyvärr inte så många dagar att jag gör något åt det, att jag ändrar mina vanor vad gäller kost och röka, motion och allt annat som är orsaken till att sånt här händer.

sköt om er alla och ge en tanke åt alla ni älskar. själv tände jag ett ljus här hemma för var och en av dom jag håller mycket av. man tänder ju oftast ljus för alla döda, men varför inte till alla som man har i livet, eld är ju ändå något levande som likt oss inte kan leva utan syre, eld är något vackert något som värmer och som för oss samman. Men den kan även ödelägga och förstöra allt i sin väg. Skrämmande tanke så lika vi är elden.

Sov gott

Jag tror faaaaan jag döööööör

Hur i helvete kan man förstöra bra musik på det här viset????????????


Jag vill bara gråta, vet inte riktigt hur jag ska kunna låta detta passera.
Larz Kristerz fick jag höra vann nån dansbandstävling som gick på tv.
My god, håll er till bruna ögon eller nått.
Here is the real thing, love peace and understanding


Lugn helg

bite my ass, skulle ju bli en lugn helg hahaha. Då ringer Anne igår och undrar om jag ska ut
- nope blir lugnt ikväll, fast nog e jag sugen.
-jamen häng med då
-Nä har fan inga pengar, får vänta till lön
-Jamen jag har öl och vin, du får låna av mej.
-Nä, ska kolla film och chilla
- kom igen, jag kommer in så går vi ut.

Ja på den vägen var det, så nu sitter man här med huvveillt skakig och hungrig.
Var på Valdinos, inte riktigt mitt ställe egentligen men vad fan, måste ge det en chans, nu har jag gjort det och det kommer att dröja innan jag går dit igen. Inte min typ av folk där, strikt klädda, moderiktiga, ja den typen. Så kommer jag då med pannband och piercingar, folk ser ju en och det är ju ok, gillar ju att synas så jag klagar inte på det.
Men det är ändå mer mitt folk på kalles.

Jaja, nu ska jag käka, ta mej en rök och lite kaffe, sen blire rep i eftermiddag så det är bara att försöka att vara fitt for fite då.

Ha det gott alla
Tänk på att det man gjorde igår e redan gjort och det är ingen mening att gräma sig över det, imorrn gör man ändå något som e värre.
kram på er.


Skön dag

Igår var en lugn kväll, lirade gura och myste lite med Eddie.
Idag har det varit typ samma, var ute på en långpromm, över en timme, lite kallt men jävlit skönt
Nu håller jag på med fisksoppa, ska kamma Eddie sen så ere badtime för honom.
Ett jävla evighetsprojekt, men men valet var mitt hehe.
Kvällen ska jag tillbringa med guran och spela in lite. Så det blir en lugn kväll ikväll med.
Hoppas ni alla har en skönt lördag.

Det rör på sig

Ja nu ere fan helg igen, tycker inte jag hinner med veckorna, det är måndag sen är det fan fredag igen och för att inte säga hur fort helgerna går.
Jaja bara att säga jasså. Inget att hänga så stor vikt över, nu sitter jag bara här och snackar en jävla massa skit och det är av en anledning, jag har inget att säga just nu mer än att jag ska gå och lägga mej.
natt natt tänk på att den här dagen får du inte tillbaka så gör det bästa av den.

Natt igen

Jaha då var det natt igen, här sitter jag och kan inte sova, ovanligt hehe.
Sitter och lyssnar på musik, Mötley Crue just nu.



Jävligt bra låt, kan inte låta bli att lägga in den här, lyssna och njut mina vänner.
Ska försöka sova snart, har en lång vecka framför mej. Vet att jag har mycket på jobbet.
sov gott och dröm söta drömmar.
natt natt

vilodag

Idag är en sån där dag då man kan göra ingenting, älskar söndagar, jag kan vara hur lat jag vill inte göra ett skit, sitta här och blogga dricka kaffe och ta en cigg.
Fast jag ska ändå göra nått vettigt, ska bada Eddie så han blir blank och fin i pälsen, den är inte i bästa skick just nu, men det är snabbt ordnat hehe. Först blre en liten promm med honom, -15 så det blir en skön promm.

För övrig så bojkottar jag melodifestivalen, villket jävla skit det är, vad jag kunde se i aftonbladet så var det fler som tyckte det efter gårdagen,
Ett tips till er som har Bredbandbolaget och gillar musik, ladda ner spotify (gratis fram till april) finns hur mycket musik som helst och för en gångs skull lagligt, nästan så det låter bättre, e ju trots allt justare mot dom som skriver låtarna så dom får lite betalt för sitt jobb.

Nä nu ska jag öva lite gura ett par timmar.
Lev väl alla och ta inte ut er denna ljuvliga söndag
tjo tjing

Blääää

Fan vilken jävla dag, försov mej, hade en jävla massa på jobbet, fick inget klart, fick mer jobb, Måste börja 7 imorrn annars hinner jag inte. kom hem sent, hann inte äta innan vi skulle repa :(. Trött, sur ingen mat i kroppen.
Då går repet hur jävla bra som helst :D
Tror jag ska börja göra så innan rep. Ingen mat ingen sömn, dryg dag på jobbet. Då går i allafall lirat bra hehe
Nu ska jag äntligen få äta lite sen några skalrep sen blir det fan sängen.
Lev väl, sov inte bort livet.

I just love being me

Jaha då sitter man här söndagnatt och kan fan inte sova, sitter och messar med Egon på msn, han kan inte sova heller. Det värsta med allt det här är att jag börjar jobba kl 8, med andra ord så är det ingen mening att sova inatt för då tar jag mej fan inte upp.
Morgondagen kommer att bli tung, men men så ere ibland. Var för övrigt ute igår hehe, hade en nice kväll på Kalles och det var inte så tråkigt resten av natten heller ;) Nog om detta hehe
Satt igår och lekte lite i min lilla musikstudio, spelade in lite och det blev ganska ok. inte bra men ok.
Sen är det ju så att jag kan inte låta bli att reta folk lite, så jag tog och gjorde mej en liten film med musiken jag spelade in och lite bilder från partyn.
Lägger in den här och nu.
Döm själva men döm inte mej
sweet dreams all, love ya


RSS 2.0