En riktigt skön Lördag

Idag har varit en riktigt skön lördag, mös på med kaffe och frukost i morse och så småningom upp. tog en lång dusch och sen var det på stan med Ola för lite kaffe och flanera lite, nu har jag sovit en stund och skall straxt iväg och käka en bit mat, vet inte än vart men något gott blir det. Tänk vad livet ändå kan vara härligt :)

Trög vecka

Nu hare varit en riktigt jävla trög vecka, måndagen började med att jag gick hem från jobbet innan jag ens börjat jobba, feber snorig hostig och jävligt ont i halsen. Fick order från läkaren att ta det lugnt för det var lunginflammation pågång, så den här veckan har varit jääääävligt lugn.
Idag känns det dock som att pencilinet har tagit och jag är feberfri. Men nog om det trista. Nu vankas det helg och jag har inga som helst planer, men blir bara vädret ok så blire nog slöa på isen med jycken.
Tjillevippen

sjusovaren

Idag blev det en riktig sjusovar dag, fan kom inte ur sängen förrens kl 12,30 och upptäcker oxå då att det är hur jävla fint väder som helst ute, jaja ingen mening att deppa över det, får ta och slänga på mej något och se till att jag kommer ut i solen en stund medans den fortfarande är där.

St patric

Jaha då var det st patric´s day idag, Irlands nationaldag? jaja vad det än är. Här hemma är det då i allafall jävligt soligt ute och min vän Ola ringde och väckte mig, så nu blir det att hoppa i duschen efter kaffet och sen blire att dra på stan och fika och göra det som passar oss bäst, bara glida runt och göra inget som helst alls :D
Nä nu får jag önska en underbar dag, vilket jag skall ha, livet e för underbart ändå :D

var var våren?

Ja då lovordade man våren igår och att den var på intågande, så givetvis i morse när jag kliver upp så har det snöat och ser ut som typ första snön innan vintern kommer, kände mej frusen och huvva.
Men nu ska vi inte deppa för det, våren är ändå på intågande om även det blir någon dag här och där som det blir bakslag.
En stadig frujost är på gång och sen blir det ett möte på lasarettet, senare har jag ett jobb pass till kl 20:00

Ljuvligt och härligt

Vad kan man säga om livet, just nu är det underbart, har varit till Teneriffa en vecka för mig själv och bara läst böcker solat och ätit en massa gott. Kan man önska sig annat? nä jag tror inte det, har verkligen laddat mina batterier och kommit ännu lite mer i fas med mig själv
Så här underbart var det, ljuvliga dagar med sol och ljumma kvällar.
När jag tänker på det så var jag verkligen värd detta, känner verkligen att jag lever nu och det skall fan i mej premmeras.
Idag fick jag lite xtra ledigt och börjar inte jobba förrens kl 16:00 och då jobbar jag till 20:00, har bara njutit av denna dag då det verkligen har varit go väder här, man känner hur våren faktiskt börjar infinna sig här.
Skall njuta en stund till innan jobbet.

RSS 2.0