Vart fan blev det av trubbaduren hehe :)

Gårdagen blev lite av ett antiklimax, vi var alla inställda på att det var trubbadurafton på kalles, men när vi kommer dit vid halv åtta så är det så gott som tomt och ingen trubbadur alls, då får vi reda på att det är ju inte förrens nästa helg :( här har man laddat för bra musik och är det bara ingen där haha. Jaja jag ser fram mot nästa helg då det i allafall är. Bättre lycka nästa helg. Jag, Ola Pellberg och Hampus Segemar gick i allafall på Challange och spelade lite biljard och det var inte fel heller, vi fick oss en trevlig kväll och det var det som var huvudsaken.

hjälpande hand.

Nyvaken och väntar på min älskade dotter, skall hjälpa henne att flytta iväg några möbler från hennes lägga som inte är hennes utan förra hyresgästen. Har satt på tevatten och skall ta en dusch innan. Vädret ser ut att vara regnfritt, vilket vi uppskattar till det yttersta, såååå less på allt regnande nu, hatar vintern men längtar faktiskt efter snö nu, hellre det än detta jävla regnande. Nu ska vi inte tjura för det för det är inget jag ändå kan råda över. Andas in och njut av denna dag. ha det gott

Då var det fredag :)

Idag har varit en lugn skön dag på jobbet, har packat inför flytten till gamla Åhléns husen som börjar om ca 2-3 veckor. Skall bli underbart skönt att få komma till nya lokaler :)
Ikväll blir det en verklig chlaaaaak kväll. Skall bara mysa med Eddie och zappa tv, får se om jag orkar ladda ner någon film, eller jag menar hyyyra någon film.
Ha det skönt blir kvällens mantra hehe

Livet en dag i taget :)

Igår jag var på en föreläsning med Tomas Fogdö vilket var det mest fantastiska och inspirerande jag varit på på länge, det var verkligen något jag behövde. Allt flyter jättebra för mej just nu men ibland är det ju så att man behöver lite mer inspiration trots att flytet är på topp :). Jag har nu förutom nyktert och drogfritt även varit rökfri i drygt 3 veckor och nu känner jag att det är liiiiite tungt på den biten, även fast jag knappt snusar, har 7 portioner kvar på en dosa jag köpte förra fredagen hehe, så det är som sagt inga mängder snus jag stoppar i mej. Kände i morse att jag var jävligt röksugen efter frukosten..... Motivationen är dock på topp än så jag har inte direkt svårt att avstå, men tankarna började ändå snurra i att jag var värd en cigg OCH DET ÄR JAG INTE, det jag är värd är att vara UTAN JUST DEN CIGG som jag tyckte jag var värd hehe. Vill än en gång tacka Tomas Fogdö för den inspirerande föreläsning han höll igår.


Blir en bra dag

Nu känns det äntligen som att jag börjar bli i fas med mej själv igen hehe, känner mej pigg äntligen, frukosten är på plats, Eddie ligger fortfarande och surar för att husse är uppe tidigt när han vill sova :) Jobb som vanligt idag, sen är tanken att jag skall hinna hem och käka och rasta Eddie, sen kl 7 är det dax för en föreläsning med Thomas Fogdö, det ser jag verkligen fram emot. Nu är det dax för morgon prommen och sen väntar jobbet.

Trög dag

Detta blev verkligen en tröööög dag, inget har funkat haha, nycklarna lämnade jag i låset och dörren öppen, har inte riktigt fattat något på jobbet idag, men tog mej igenom den i allafall. Efter jobbet gick jag på Nodo och träffade bella och Casper, jag och Bella skulle fara på Elgiganten, men på grund av en längre promm än beräknat så kom vi inte dit förrens 18,00 och då stängde dom, Jysk lika så haha. Vi får på Ö&B men då var köplusten redan borta för oss båda så det blev inget där, vi snipade iväg till Dollar och jag investerade i 12 nya glas och schampoo, bella köpte 2 underlägg och en rosa sop till bilen, en tillbringare med rosa blommor sen var även hennes shoppingtarm klar. Vi får göra ett nytt försök någon annan dag :D. Nu ska jag softa i soffan med lite shai te.
see yaaa.

Fiiiii faaaaan

Så jävla trög morgon detta var haha,Jag somnar överallt hahaha. Nu måste jag öka lite så jag it kommer för sent. Ciao så länge

Första dagen

Då var första dagen på den här veckan så gott som till ända, nja it riktigt men det närmar sig. Var helt slut i hela huvvet när jag kom från jobbet, som tur var gick jag förbi Nodo och fick träffa min älskade dotter så då kändes det lite bättre, har även bokat in en bio kväll med Casper i början av nästa vecka. Eddie vart som vanligt glad när jag kom hem så vi käka lite och sen vart det soffan i en timme lite drygt vart det nog, sen har han och jag varit på en timmes prom och nu hör jag hur tevattnet puttrar inne i köket vilket innebär att det snart vankas shai massal the. Det gillas skarpt. Vad händer mer då, joo för fan, ska få gå på en föreläsning med Tomas Fogdö på onsdag, Jobbet bjöd så då passade jag på :), tack ni inblandade.
Nu har en rökelse tänts och mitt shai the står här brevid och osar underbart.
Nu ska jag bara sätta mej ner i soffan och njuta av mitt the och stillheten som råder här just nu, önskar ni kunde känna den.
Var intressead av framtiden, du kommer att leva i den resten av ditt liv.

Tidiga Måndag

Tröttheten överöser detta rum just nu, en stooor dimma av slöhet, men det finns oxå en strimma av nyfikenhet, en ny vecka med nya möjligheter, en kopp nygjort shai gör ändå att sömnen lite lätt drar iväg :), frukosten väntar och så även Eddie på att få ta sin morgonpromm. En sista gäsp och sedan är det bara att ta tag i veckans måsten. Kommer bli en bra vecka, som startar NU!!!!!

Rep Söndag

Damn va det gick bra att repa ikväll, fan så taggad på att lira ute men va faaaan inga gig på gång än. Hoppas vi lyckas ragga et snart, jag har abstinens av att inte få spela ute. Älskar den kicken. Men nu ere jävlat sen som fan. börjar 7,30 imorrn så det är nog bara att hoppa i den lilla bingen och dra täcket över huvudet osh hips vips så ringer klockan, natti natti

Härlig söndagspromm

Blev en långpromm med Eddie idag, nu är verkligen hösten snudd på vintern här, ser inte direkt fram emot den men man får se det possitiva i det med. Blir många myskvällar med tända ljus, böcker, vänner och en hel del shai te hehe.

En skön höst söndag!!!!

Har haft en skön morgon och förmiddag, slöat, fått i mej en rejäl frukost bestående av gröt, 2 fullkornsmjukisas en hårdmacka, ett lämpligt kokat ägg och ett glas mjölk, haft en liten stund med gittaren så nu är det dax för Eddie. Vi är nu pågång att ta en långpromm ut i det inte så vackra vädret men ändåck väder. Igår var det heldag med kören :D ja ni läser rätt. Har börjat i en gospelkör, riktigt jävla roligt att sjunga i kör igen och eftersom jag varit rökfri nu i 19 dagar så börjar min röst låta om inte Pavarotti så jävlar näst intill haha. skämt åsidå så har icke rökadet förbättrat min röst avsevärt och det triggar ännu mer att hålla mej från rökningen. Jag snusar i och för sig så jag får i mej nikotin och kanske det gör det lättare att hålla mej från att röka, men mest tror jag det beror på att jag har bestämt mej för att inte röka som gör det lätt att hålla mej ifrån det.
Nä nu är det dax för prommen, chaio for now.

RSS 2.0