första veckan på jobbet

Nu är den snart över, första veckan på jobbet efter semestern. Var ganska skönt att komma tillbaka samtidigt som det kändes skit. Tyvär är det flera på mitt uppdrag som ska sluta efter den här månaden pga permiteringar och det känns lite jävla drygt.
Sitter med en kopp kaffe och en cigg i vanlig ordning för vakna till liv. skulle varit jävla skönt om man hade behovet av gröt och nyttiga frukter och grönsaker för att vakna, men men.
Jobbade ett 10 timmars pass igår så jag har bara 6 timmar att jobba idag, jäla nice.
Ska faktiskt försöka ta oss ut och plocka blåbär i helgen. Med andra ord inget partajande och annat.
Lite reservation på förra uttalandet, helgen har ju it ens börjat.
Ha en härligt underbar dag alla.
Tänk på att som man bäddar får man ligga.
Lev i nuet men glöm inte det förgångna.
Ciao

Äntligen i laptopträsket

Jaha då var jag här då, direkt ner i träsket och det värsta är att jag gillar det, Efter många och långa funderingar om vad jag skulle köpa som jag absolut inte hade någon använing av över huvud taget landade på en laptop, ingen stor flashig utan den minsta tänkbara och givetvis skulle det vara mobilt bredband. Jag funderade även mycket på vad för fördelar en minilap skulle innebär, för givetvis måste jag ju kunna motivera för mej själv vilken underbar fördel detta skulle vara att ha just denna sak.
En av fördelarna var ju då att jag skulle kunna ha med den på jobbet (vad faaaaan ska jag göra med den där) jag sitter ju vid en stationär dator hela jävla dagarna, vad ska med en minilap där att göra då????? jaja det såg jag då som en underbar fördel. En annan fördel var att jag skulle ju kunna ha alla texter i denna "underbara" sak. Har jag då kopplat en plattskärm till den så behöver jag ju inget texthäfte när vi repar eller spelar ute, jag har ju texterna i datorn och jag ser dom på min skärm. Yihaaa vilken succe........
Nu kan jag ju även vara uppkopplad när jag vill om jag har den med, så jävla bra. Får jag lust att kolla blocket ere ju bara att göra det, förvisso är ju inte detta något problem annars heller eftersom det är bara är att gå online på mobilen och göra just detta om jag nu har sånt jävla behov av att surfa när jag är någon annan stans än hemma.
Jaja nu är det gjort, saken är beställd och den har anlänt. Skriver detta inlägg på den nu, fan så bra att kunna göra just detta nu slipper jag ju kliva upp och gå 5 meter till min stationära dator i rummet bredvid.
Teknikens tidevarv är underbart,
Den som har mest onödiga saker när han dör VINNER.
Nu måste jag lik förbannat kliva upp.
Ha en underbar dag alla och joina minilap träsket, det är en underbar upplevelse.
Ciao for now.


Sista dagen

Jaha då var man inne på absolut sista semesterdagen, himlen är grå, regnet och fukten finns överallt och det är nästan så det känns motiverande att få börja jobba imorgon.
Nu ska jag ändå ta ut det mesta av denna dag, slöa, läsa och bara må jävligt väl.
ciao

Sommar och Semester mot sitt slut

Jaha då var det ofrånkommliga nära igen då, semestern är på upphällning, bara 2 dagar kvar, vädret börjar vara piss, idag är det molnigt och det verkar kunna bli regn. Sommaren ser ut att sjunga på sista versen.
Inte vara pessemistisk nu :D. Nä den här tiden har sin tjusning med, mörka varma kvällar, jävligt skönt efter alla dessa ljusa dygn som varit hela sommaren.
Känns mysigt att sitta ute i mörkret och det är fortfarande varmt.
Repandet har fått haft sommarlov med, men nu börjar det på att bli lite panik, vi har en spelning den 28, men det löser sig.
Dessutom har jag träffat någon som jag trivs med, jag till och med tycker det är skönt att vakna med henne. Det ni haha.
Vi får se var det leder, just nu känns det jävligt nice i allafall.
Give the D.O.G. bone
ciao

RSS 2.0