Så är det

Blir inte så mycket skrivande nu, sommaren börjar nalkas och tiden vid datorn är liten. Helgen har varit hård men rolig och nu ere dax för en ny arbetsvecka.
Det kommer nog inte bli så mycket här inne en tid framöver nu men jag kommer väl att klämma in några bilder och lite update vad som händer här uppe i Piteå.
Kaffet och cigget gör sitt på morgonen i allafall och solen lyser så idag ser det ut att bli en riktigt bra dag för oss alla här uppe.
Ha det gott.

Klämdag

Fan vad trist att jobba idag, fyller år och måste jobba, jaja nån jävel måste ju ta det ansvaret med och det blev ju jag det då.
Verkar som det blir party ikväll i allafall, nått att se fram emot hehe.
solen har lyst med sin frånvaro än så länge. men men dom säger att den skall komma efter 12 så då får vi hoppas det.
Nej fan nu ska jag jobba.
Ha det gott alla och tänk på att som man bäddar får man ligga.

Morgonstund

Godmorgon, kanske inte den mest normala tiden att vara uppe men nu ere så att jag är uppe och klockan är 5, en halvtimme innan normal uppstigning. Det beror säkerligen på att jag var så jävla trött igår så jag sov först middag mellan 6 och 8 och sen la jag mej igen kl 11, haha.
I vilket fall som helst så ser det ut så här i Piteå klockan 5 på morgonen idag.


Härligt eller hur :) solen skiner. Idag blir en bra dag igen.

Måndag igen

Lördag blev en lika lugn kväll som fredag och solen kom faktsikt under lördag så det blev ändå inte så mycket städa för mej, blev mest att sitta på balkongen och må gott. Lite städa blev det i allafall.
Söndag var städningen ett måste men det tog hela dan, varvade städa med solen på balkongen och tvättstugan.

Vaknade 5 i morse och solen sken så vackert på himlafan, finns inte så mycket mer man kan begära just nu, kaffet e klart och ciggen är rullade, känns fan som att det kommer att bli sommar i år med.
Ronja drar till Stockholm med sin klass idag och ska va där till på Onsdag kväll, hon ska träffa jocke med. Hoppas dom får en bra dag tillsammans.
Nu ska jag chilla en stund till innan jag ska göra mej klar för jobbet.
Lev som om varje dag vore den sista.

Inte bakis

Det här var en ovanlig lördagmorgon, vakna upp och INTE va bakis. Igår blev det en lugn kväll med Eddie, inte mycket hände, vi glodde tv och hade bara en lugn kväll så det finns inte så mycket att berätta.

Idag blir det en städdag, skulle vara fint väder här men oj så fel dom hade, moln runt hela globen här så då känns det helt ok att ta en städdag idag.

Håll era vänner nära, men håll era ovänner närmare

HAHAHA

I mitt förra inlägg la jag fram en allmän deklaration, jag älskar min dotter och den vem det än må vara i denna värld, passa er för att vara elak med henne, det får mej att brinna.
Nu tog tydligen en specifik person detta väääldigt personligt, eftersom du nu gjorde det, då lägger jag detta specifikt till dej.
Radera henner telefonnummer och släpp det hela, som du vet så vill hon inte ha varken sms eller något annat från dej.
och gör du inte det då kommer jag verkligen att vilja det du undrade i det sms du skickade i förmiddags.
the choice is yours.
Lev väl.

yoyo

Härlig dag idag, jag vaknar av en härlig låt på väckarklockan (whiskey in the jar med metalica) snoozar ett par gånger innan jag kliver upp och ser då den hääärliga solen som täcker hela himlavalvet över piteå :D. Fyller perkulatorn med vatten och kaffe, känner den härliga lukten av nygjort kaffe i hela lägenheten, mekkar ett par cigg och sen sätter mej här.

Ronja var här igår, jag färgade hennes hår sen satt vi och glodde tv och mös till kl 10. Jävla go unge, faaan ta den som är elak med min lingontuva. Hon ska till Stockholm med sin klass nästa vecka sen har dom ju snart sommarlov, den som ändå fick ha det igen hehe.

idag väntar jobbet, tror det blir en bra dag där, har en del att göra så tiden går nog fort.
Ikväll är det repkväll så det blir bara hem efter jobbet, promma Eddie och sen iväg till replokalen. Vi funderar på att gå in i studion och spela in ett par låtar, ska bli nice. Läääänge sen jag var i en studio för att spela in själv.
Nu skall jag lapa kaffe och dra i mej en cigg innan det blir jobb.

Tänk på att alla människor du möter i livet lär du dej något av.

Tråkdag

Känns som det blir en tråkdag idag, känner mej inte upplagd för nått idag, borde känna mej upplagd för allt. Klockan e 6,13 och solen skiner, jag känner mej pigg men humöret e inte va det borde vara. Jaja det löser sig på någotvis, ska i allafall repa ikväll så det är ju alltid något.
Funderar på att dra in i studion och spela in några låtar, få se om det finns några lediga tider.
Jobbet e pest just nu, skulle gärna vara ledig ett tag, men vem fan ska då dra in bidragen? Eddie?
Nä e bara att hoppa in i duschen och sen iväg till jobbet.
Vill inte erkänna det men just nu så saknar jag någon att vakna med. Inte ofta men det händer haha.
Ha en bra dag
Tänk på att imorgon är en ny dag och den här kommer inte igen.

OPS

Ja nu har semestern varit och det har gott en hel del tid till. Har varit lite Njemig så jag har helt enkelt inte idas skriva här. Just nu sitter jag på jobbet och tråkar, solen skiner ute och inte fan vill jag sitta här idag heller. Men men inte så mycket annat att göra.
Har varit fest hemma i helgen så lägenheten ser ut som ett jävla bombnedslag.
Får bli kvällens göra att lösa den biten.

Ha det gott så hörs vi mer

RSS 2.0